Apps

Aquest any varem presentar un projecte per la convocatòria que va fer la Confederacio Autismo


España "Aulas TIC para niñ@s con TEA", aquest projecte consta de la col·laboracio de ministerio de 

Educacion, cultura y deporte

Amb els diners que ens han otorgat hem pogut augmentar la dotacio de dispositius tecnologics en

3 iPads air 2 de 32gb

3 fundes grip case

3 vidres templets

1 projector

1 adaptador de connector lightning i 50 euros per a compra d'aplicacions educatives. Al seguents 

enllaç podreu mes informació del projecte que s'ha seleccionat:

Enguany hem iniciat una col·laboració amb Fundación Planeta imaginario,concretament ens han facilitat accés i assessorament a una de les apps que tenen: Aba plabnet Pro. Es una plataforma per a l'aprenentatge de llenguatge per a persones amb TEA, fomenta l'aprenentatge autònom i evolutiu. De moment l'hem incorporat amb un dels nostres alumnes i els resultats son molt bons.
Aquesta aplicació està pensada i elaborada per professionals que coneixen el funcionament que tenen les persones amb TEA i per tant ens permet adaptar el contingut de cada sessió que planifiquem a les capacitats i necessitats que presenta el nostre alumne. També té un sistema de registre extraordinari que ens permet avaluar els conceptes treballats de manera rapida i eficaç.

Volem agrair a la Fundación Planeta Imaginario (i sobretot a la Sandra Ballesta) l'ajuda que ens esta donant durant aquest procés!!!Aplicacó PEPI TREE

En aquest vídeo podeu veure al Raül usant el Pepi Tree. Amb aquesta aplicació es treballa la direccionalitat  i l'atenció. Fins que el cuc no s'ha menjat tota la pell del fruit no apareix la papallona. A part d'aquesta activitat aquesta aplicació també té 4 activitats més on es treballen diferents habilitats cognitives.
Aplicació THE FUNGOOMS

En aquest vídeo podeu veure a l'Alexa usant una de les aplicacions que té The Fungooms, Aquí està treballant l'acció-reacció, consisteix en tocar qualsevol punt de la pantalla per aconseguir que apareixi un estímul.
Si us agrada podeu visitar la plana web: http://www.fungooms.com/baby-toddler-preschool-games.html


Aplicació ILEXIS HD ML

Aquí podeu veure a la Marina utilitzant l'iLexis, en aquest cas la Marina usa l'aplicació per treballar llenguatge i camp semàntic, en el seu cas usa la versió en anglès ja que és el seu idioma matern. En altres alumnes com el Dani utilitzem la mateixa aplicació en castellà.
Aquesta aplicació té diferents escenaris que permeten treballar un vocabulari preestablert, també ens permet crear el nostre propi escenari, fent una foto al moment i gravant l'àudio de la paraula que volem incorporar.

Aplicació DEXTERIA

En aquest vídeo podeu veure al Gerard utilitzant una de les activitats que té la aplicació Dexteria, en aquest cas es tracta de  practicar la "pinsa",
Dexteria és una de les aplicacions que utilitzem a l'escola per treballar la motricitat fina. Es tracta de pessigar els crancs per tal que desapareixen, aquesta activitat consta de 10 nivell de dificultat, primer els crancs estan estàtics, després es van  movent cada cop més ràpid i finalment es transformen en color vermell i en cas de pessigar els crancs vermells aquests es  multipliquen, per tant aquí també estem treballant l'atenció en allò que estem fent, ja que s'han d'esperar a que es tornin a posar de color verd.Aplicació SOMANTICS

Somantics és una de les aplicacions que més li agrada al Jose Antonio. Al vídeo podeu veure l'activitat Sparkles, Amb el Jose la utilitzem per treballar l'atenció i el contacte ocular.
A part d'aquesta activitat n'hi ha 9 més que ens permeten treballar diferents habilitats.
Des de l'apartat de configuració (settings) podem escollir el color de resposta i regular la lluminositat de la pantalla.