INFORMACIÓ CURS 2020-2021

 Benvolgudes famílies,


Ja estem a punt d'acabar la primera setmana d'aquest curs, en principi, "tan atípc".

Volem agraïr-vos tot l'esforç que suposa l'adaptació al nou curs i la dificultat que heu tingut les famílies noves de no haver pogut fer una incorporació com la que acostumem a fer. En breu rebreu notícies de com podem fer-ho per compensar aquestes dificultats inicials.

Us vull recordar la importància de respectar els horaris d'entrada i de sortida. És un tema organitzatiu del qual també s'ha hagut d'informar a Inspecció i que hem de respectar el màxim possible. Recordeu que:

ALUMNAT DE RESIDÈNCIA:
ENTRADA a les 8:55
SORTIDA a les 16:25 / Els dijous la sortida serà a les 15:55

UNITAT DE CONVIVÈNCIA 1:
ENTRADA a les 9:05
SORTIDA a les 16:20 / Els dijous la sortida serà a les 15:50

UNITAT DE CONVIVÈNCIA 2:
ENTRADA  a les 9:15
SORTIDA a les 16:30 / Els dijous la sortida serà a les 16:00

De la mateixa manera, tal i com estava explicitat a la carta d'inici de curs, us recordem que tant els vostres fills i filles com nosaltres estem fent un gran esforç per intentar respectar les unitats de convivència de l'escola, per tant, us demanem que, en la mesura del possible, deixeu lliure a l'hora de la sortida l'entrada de l'escola per poder facilitar la sortida a l'alumnat. Nosaltres ja anirem marcant les sortides per unitats de convivència en els horaris previstos.

Dir-vos també que tant els tutors i tutores dels vostres fills com jo mateix estem disposats a parlar amb vosaltres sempre que volgueu i solventar tots els dubtes que tingueu.

Per últim, recordar-vos, i ara més que mai, que en el cas de què el vostre fill o filla no assisteixi a l'escola, cal avisar per telèfon per tal d'informar a Consorci d'Educació de Barcelona (o no) en el cas de què sigui necessari.

De nou agraïr-vos tota la vostra col·laboració com a membres de la comunitat educativa del CEE Guru i de ben segur que entre tots i totes anirem millorant aquests aspectes, que a nosaltres mateixos, com a professionals, també ens estan costant molt d'assimilar.

Salutacions.

Creixem junts 2023

  https://photos.app.goo.gl/oks3vxy7yV7ZrvRy9