dijous, 2 de febrer del 2012

AVÍS DE CONSORCI D'EDUCACIÓ

Episodi de fred i risc de nevades

L’Ajuntament de Barcelona, d’acord amb Protecció Civil de la Generalitat, ha comunicat, a les 10:30 hores, que atès el risc derivat de les condicions meteorològiques, és convenient que els centres educatius situats per damunt de la Ronda de Dalt i del Passeig de la Bonanova finalitzin les activitats escolars esglaonadament de manera que puguin tancar a partir del migdia. En conseqüència, les direccions dels centres han de posar-se en contacte amb les famílies per a informar-les i que es facin càrrec dels seus fill/es. El centres ha de romandre oberts fins que tot l’alumnat hagi marxat.

És convenient també que acabin les activitats a partir del migdia alguns centres situats als Districtes de Sants-Montjuïc, Gràcia i Horta-Guinardó, que per la seva singular ubicació, i ateses les previsions de fred i neu, poden tenir dificultats de mobilitat i transport.

Manteniu-vos atents als comunicats oficials i als missatges del Consorci d’Educació.

http://www.edubcn.cat/ca/el_consorci/episodi_de_fred_i_risc_de_nevades



Feliç Diada de Sant Jordi!

 Hola, gent de Catalunya, avui ha sigut  Sant Jordi, hem menjat pa amb xocolata calenta desprès de fer-nos fotos i tot allò de la llegenda i...