dimarts, 12 de març del 2013

Estrenem l'IPAD


Hola!

Com molts de vosaltres ja sabeu, des de finals del mes passat l’escola disposa del seu primer iPad, l’hem aconseguit gràcies a les gestions que ha fet la família de la Marina (La Jane i l’Scott), una amiga seva, la Lisa Frey ens ha fet aquest explèndit regal, així doncs, tots els nois i noies de l’escola Guru et volem dir GRACIES!!!!

L’AMPA ens ha facilitat la funda, el protector de pantalla i un munt d’apps que estem començant a saber fer anar!!!. Així doncs, moltes GRACIES AMPA de l’escola GURU.

Us expliquem una miqueta el que estem començant a treballar:

        
Aquí tenim al Jiahao, utilitza un programa que es diu Lola ABC, ens el va recomanar la mare del Gerard (Eni) i la veritat és que es molt útil!

 
         
















Aquí teniu al Jonathan treballant amb el Dexteria VPP, fantàstic per començar a treballar la motricitat fina.




I aquí la Marina, utilitzant una apps que es diu Empatico, de moment només la tenim amb anglès... però tot arribarà!!! Es fantàstica pel treball de reconeixement d’emocions.


















Amb el Toni hem començat a treballar amb una apps de reconeixement i associació que es diu Match it up 1.



















Bé, ja us seguirem informant dels nostres progressos i ja sabeu, si coneixeu apps que penseu que ens poden servir feu-les arribar al correu de la Pat: a8014140@xtec.cat, explicant una miqueta per què les feu anar.

Fins aviat!

Feliç Diada de Sant Jordi!

 Hola, gent de Catalunya, avui ha sigut  Sant Jordi, hem menjat pa amb xocolata calenta desprès de fer-nos fotos i tot allò de la llegenda i...