dilluns, 8 de febrer del 2016

La festa de Carnestoltes.

El divendres passat va ser carnestoltes i cada classe es va disfressar.

els de la classe del Dani es van disfressar de peces d'escacs i per tota l'escola tenien que moure's com la peça que els hi hagi tocat.

els de la classe de la Emi es van disfressar de mossos d'esquadra i portaven una llibreta per anar multant, menys la Marina que anava disfressada de Fàstic del reves.

Els de la classe de Helena anaven disfressats diferents, el Victor anava d'un personatge de la patrulla canina que es deia Chase, la Davinia i la Erin anaven de flors.

Els de la classe del Javi portaven diferents disfresses, el Dayton anava de Mario Bros, l'Ivan anava de i am bread que es un joc d'un pa, el Niko anava disfressat d'un rellotge que era de cartró i el Josep de Minio.

Els de la classe de la Pat també portaven diferents disfresses, l'Unai anava de llanterna verda, el Samy de Mario Bros, la Viki i el Jiahao dels Increïbles.

Els alumnes de la classe del Ricardo portaven diferents disfresses, el Jose anava del rei lleó i el Cristian anava amb una roba d'estiu.

I tots els professors es van disfressar de diferents emoticons de Whatsapp.

També hi havia pica pica i begudes, coca cola i sucs.

Sergi.

carnaval de sitges

Aquest carnaval es del 4 de febrer fins al 10 de febrer, el 4 de febrer van tenir una obra de teatre que es deia l'alegria que passa


3 comentaris:

Unknown ha dit...

Vaya fieston de carnaval!!!, que lo pasamos pipa, jugando con nuestros amigos y nuestros disfraces en el patio.

gonzalo ha dit...

aquest carnaval a estat molt be amb pica pica i gent disfressada

Unknown ha dit...

Em va agradar molt la festa, molt divertida. En van agradar totes les disfresses. Lo vaig passar molt be

Día de la Trobada de Mones de Pasqua

 Ja estem a primavera i tot el cole va rebre la benvinguda a la pasqua, perqué el divendres vam preparar-ho tot per la trobada dels ous de p...