dijous, 21 d’abril del 2016

Anem al torneig Conde de Godó

Avui em anat a un partit de tennis, era bastant gran amb moltes pistes, yo m´ho imaginava mes petit, un dels patrocinadors, ens va regalar, una petita pilota de tennis, una gorra, un ventall, un rotulador (i un paper)i unes ulleres de sol.

Vem vindre el Abel, el Matheus, el Gonzalo,el Sergi, el Ivan i jo, la pista central en ella vem veure el partit que feien, havia poques persones cridant, ja que en el tenis un es necessita  concentrar (em refereixo als tennistes) vem marxar al segon set.

¡No esperava que ens fessin tants tants regals (inclosa la entrada!) Esta molt aprop de la nostra escola, encara que...No se perquè fan els jugadors, uns sorollets estranys, com: uuuuuuh! o, iiiiiii! o també, Aaaaaaaa! mai ho sabre, hem arribar a la hora de dinar, pero  abans vem fer una volta per tota les instal·lacions que hi havia.

Abans d´anar-nos a mirar el partit vem anar les instal·lacions, havia un panfleto que si l´omples, podràs fer una entrevista a un jugador famos com, Rafa Nadal, David Ferrer, etc... de cada instal·lació te algú especial.                      





                                




Eric i Gonzalo

3 comentaris:

Unknown ha dit...

M'agradat molt perque es la primera vegada que vaig i ver un partit de tennis de veritat

Unknown ha dit...

La sortida que vem fer dilluns de anar al tennis va estar molt divertida.

ivan chust ha dit...

Estaria bien que fuésemos otra vez, me gusto muchísimo lo pasamos bien e incluso tuvimos un detalle del banco Sabadell.

Día de la Trobada de Mones de Pasqua

 Ja estem a primavera i tot el cole va rebre la benvinguda a la pasqua, perqué el divendres vam preparar-ho tot per la trobada dels ous de p...