dimecres, 15 de febrer del 2017

L'Escola Guru s'adhereix a la iniciativa solidària.

Sergi:  Hem vist un documental que es deia "No puc tornar a casa".

Aquest documental explica lo complicat i difícil que es la vida dels refugiats. La gent venia a Espanya perquè en el seu país estaven en guerra, quan venien lo primer que feien era anar a  classes de català per aprendre el idioma i així poder trobar una feina.
Abel: Els refugiats feien un gran recorregut per arribar a Espanya amb: bus, metro, tren i caminant, però un jove Àfrica quant anava amb vaixell morien alguns amics seus i és una pena.

Gonzalo: Vam llegir uns testimonis de gent que explicava la vida dels refugiats i son persones que fugien del seu país per ser diferents.

Marc: " No me parece bien que le hagan esperar a los refugiados, porque a mi me gustaría que los papeles de asilo  fueran mas rapidos y le digan que si.

Ivan: M'agradaria que la generalitat de cataluña dones permis per habitar algunes cases abandonades amb gent que de veritat necessita ajuda tambe m'agradria que en aquestes cases posessin llum, aigua, gas i la meitat del menjar pagat i si pot ser una feina per a ells.

Casa nostra casa vostra






2 comentaris:

Unknown ha dit...

Muy bien, esto de colaborar esta campaña de los refugiados y así ellos podrán entrar aquí si España les dejan o no.

Unknown ha dit...

El documental que vam veure sobre els refugiats em va agradar perque ells també tenen dret a estar aqui, i no construir cap mur.

Día de la Trobada de Mones de Pasqua

 Ja estem a primavera i tot el cole va rebre la benvinguda a la pasqua, perqué el divendres vam preparar-ho tot per la trobada dels ous de p...